A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Пам’ятні заходи до 31-ї річниці Чорнобильської катастрофи в селищі Семенівка

Дата: 26.04.2017 22:24
Кількість переглядів: 1032

26 квітня з нагоди 31 річниці Чорнобильської трагедії у селищі  Семенівка, біля  пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на ЧАЕС, відбувся мітинг-реквієм.

На мітингу були присутні члени організації чорнобильців, колективи підприємств, організацій та установ, депутати селищної та районної ради, учні навчальних закладів, представники засобів масової інформації та громадськісті селища.

Зі словами вдячності до ліквідаторів звернулися заступник селищного голови Сергій Полупан, заступник голови райдержадміністрації Артем Даценко, голова ГО «Союз. Чорнобиль.Україна» Анатолій Святний, Благочинний Семенівського району, настоятель Всіхсвятської церкви архімандрит Олексій та начальник Семенівського районного сектору ГУ ДСНС у Полтавській області Володимир Іщенко. Виступаючі висловили слова вдячності ліквідаторам за їх героїзм, мужність і самопожертву, та висловили співчуття сім'ям померлих та загиблих під час ліквідації аварії. 

Учасники мітингу поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку та вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто першим прийняв на себе удар страшної екологічної катастрофи.

Також Семенівська ОТГ нагородила ліквідаторів аварії на ЧАЕС ювілейними нагородами, за мужність та героїзм перед власною державаю та народом. Велика вам шана та вдячність.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора