A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

27 травня Свято останнього дзвоника

Дата: 27.05.2016 16:58
Кількість переглядів: 1383

Фото без описуОстанній дзвоник — традиційне свято школярів, які закінчують навчання. Останній дзвоник —  це велике загальношкільне свято, яке адресоване випускникам, вчителям і батькам.

     Настає літо, кінчився навчальний марафон з уроками, контрольними роботами, перервами, домашніми завданнями, сміхом та сварками. Попереду – сонячні дні і канікули, ось і в селищі Семенівка 27 травня в НВК №1 та НВК №2 пролунав останній дзвоник. Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Його малиновий  передзвін виряджає вас у самостійну життєву дорогу. 

Останній дзвінок нагадує, що розпочалася чудова пора для дітей – літні канікули. Пора відпочинку, мандрівок, зустрічей з цікавими людьми, природою.

Та новий шлях в житті випукників.

Для вас, випускники, закінчується шкільна пора. Незабаром розпочнеться доросле життя з новими можливостями і перспективами, в якій ви будете самостійно приймати відповідальні рішення, що стосуються власної долі і долі всієї країни. 

Вірте в свої сили, якомога вдаліше зробіть професійний вибір, прагніть більшого і досягайте поставленої мети. Переконаний, що кожному з вас під силу на підставі отриманих знань побудувати успішне власне життя.

Семенівська селищна рада висловлюю щиру подяку всім педагогам за щоденну натхненну творчу роботу, за терпіння і віру в здібності і таланти своїх вихованців, за знання, досвід і людське тепло, які безкорисливо передають молодим поколінням. 

Учням, які залишають школу лише на кілька літніх місяців, бажаємо гарного відпочинку, нових яскравих вражень та цікавих знайомств. Поважайте своїх рідних і близьких, які були і залишаються для вас опорою і гідним прикладом, виправдати їхні найкращі надії. а випускникам щасливої дороги в доросле життя. Ваші вчителі щиро намагалися дати вам знання і підготувати до дорослого життя. Пам'ятайте і поважайте їх. Попереду найскладніше - вчитися жити, і найприємніше - бути щасливим. 

Ніколи не забувайте свого рідного краю, своє селище та рідний дім в якому зростали навчались, і були щасливими.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора