A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Привітання Семенівського селищного голови Людмили Павлівни Милашевич з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Дата: 08.03.2016 08:00
Кількість переглядів: 4088

Фото без опису Дорогі  жінки!

    З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8  Березня! Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже все найдорожче, що є у нашому  житті – щастя, радість, надія, кохання, - пов’язане з жінкою.

 Cаме на тендітних жіночих плечах тримається безліч найважливіших і найважчих  робіт. Жінки створюють і плекають добробут не лише свого дому, своєї сім’ї, а й  рідного села, селища, всієї держави.

 Все прекрасне, що є у житті, пов’язане з жінкою. І любов, і сім’я, і народження, і  радість. Вона теплом, добром і ніжністю прикрашає наші дні, утверджує успіхи і  підтримує у тяжкі хвилини.

 Сьогодні для жіночої половини посміхається сонце і зацвітають квіти, щебечуть птахи  і синіє весняне небо, наперекір всім негараздам. 

 Жінка – це тепло душі і рідної домівки, тепло рук і сонячних променів.

 Переконана, що труднощі та негаразди минуться і ніщо не буде затьмарювати жіночої доброї посмішки. Лише ваша підтримка допоможе   перебороти всі перепони та негаразди сьогодення.

Виконуючи безліч професійних обов'язків, невимушено долаючи кар'єрні сходинки, жінки в той же час встигають мати бездоганний вигляд, бути лагідними мамами, вірними дружинами, справжніми хранительками домашнього вогнища.

Крізь роки і випробування несуть наші жінки доброту, ніжність і милосердя. Багато з вас поєднує обов’язки берегинь домашнього вогнища з участю у трудовій, громадській та політичній діяльності. І показує в нинішній непростій ситуації зразки виваженості, терпіння, відповідальності. 

Фото без описуВсе прекрасне на землі від весни і променів сонця, все щасливе на землі – від жінки. А де жінка – там відповідальність, точність, чистота, допомога. Багато людей вдячні жінкам, які працюють в органах місцевого самоврядування.

Найщиріші поздоровлення з нагоди свята хотілося б висловити жінкам-депутатам селищної ради. А нинішній депутатський корпус налічує їх 17 чоловік, за вагомий внесок в розвиток громади.

Низький уклін жінкам-ветеранам, учасникам бойових дій, які живуть в нашому селищі . Ваша самовідданість, героїзм, мужність і безкінечна любов подарували життя всім наступним поколінням.

Напередодні свята найщиріші особливі вітання матерям, дружинам мобілізованих солдатів, які виховали справжніх патріотів України, які сьогодні захищають територіальну цілісність української держави та виборюють мир на рідній землі.

8 Березня – традиційно жіночий день,  коли особливо сонячно в природі від чоловічих посмішок та весняних квітів.

Невтомними руками жінок-трудівниць створюється багатство Семенівщини.

Жінка – споконвічне натхнення поетів і музикантів, джерело енергії і зміст багатьох мрій та сподівань.

Шановні, дорогі землячки!

Зі святом Вас, любі наші бабусі й матусі, сестрички і донечки,  колеги!

Ніколи не втрачайте бажання подобатися, бути цікавими і привабливими, і хай на все це у вас буде вдосталь часу. Зичу вам молодості і здоров'я, терпіння і любові!

Я щиро бажаю вам комфорту та затишку в душі, емоцій і тепла у серці, тверезості та ясності у думках, оптимальності й елегантності у рішеннях, ініціативності й творчості у діях, здоров’я та краси у тілі, а також чистої всепоглинаючої любові!

Хай посміхаються Вам перші весняні квіти!

Хай не залишає Вас надія на краще життя!

Сімейного тепла, добра, домашнього затишку, мирного неба, міцного здоров’я, успіхів у роботі!

 

 

З повагою селищний голова Л. П. Милашевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора