A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ЗВІТ НАЧАЛЬНИКА СЕМЕНІВСЬКОЇ ПОЛІЦІЇ

Дата: 21.01.2017 09:25
Кількість переглядів: 1715

НАЧАЛЬНИК СЕМЕНІВСЬКОЇ ПОЛІЦІЇ ПРОЗВІТУВАВ ПРО РОБОТУ ПІДРОЗДІЛУ ПЕРЕД ДЕПУТАТСЬКИМ КОРПУСОМ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.

На черговій сесії селищної ради начальник Семенівського відділення поліції Сергій Джулай прозвітував перед депутатами про результати роботи правоохоронців. Головні питання доповіді - виконання пріоритетних завдань, криміногенна ситуація в районі та робота поліцейських в умовах реформування.
Підполковник поліції розповів про стан криміногенної обстановки в районі та озвучив деякі статистичні дані. Так з початку року до семенівської поліції надійшло 2354 заяви та повідомлення громадян, з них з ознаками кримінальних правопорушень, які внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань – 477. У звітному періоді зафіксовано 4 кримнальні провадження за фактами вбивств, 1 за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджент, 3 за фактами грабежів, 3 за фактами розбоїв. Всі вони розкриті, особам повідомлено про підозру, а провадження направлені до суду. 
 За рік з обвинувальними актами направлено до суду 117 кримінальних проваджень, 97 особам – оголошено про підозру про вчинення злочину. Складено 346 адміністративних протоколів, серед яких - 120 за фактами насильства в сім’ї (173-2 КУпАП), 77 – дрібне хуліганство (173 КУпАП), 33 – виготовлення, зберігання самогону (176 КУпАП), по ст. 178 КУпАП складено 21 адміністративний протокол, та 20 - за порушення правил адміністративного нагляду (ст. 178 КУпАП ).
Уваги потребує покращення стану аварійності на автошляхах району. Протягом десяти місяців поточного року на території м. Хмільника та Хмільницького району було вчинено 75 дорожньо-транспортних пригод, з них 24 ДТП із потерпілими. Співробітниками поліції виявлено 663 порушень Правил дорожнього руху, в тому числі 230 випадків керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.
Особливо важливим напрямком роботи поліції Семенівщини є профілактика дитячої та підліткової злочинності. Працівник ювенальної превенції організовуює для неповнолітніх лекції, під час яких знайомить дітей з їх правами, основами безпечної і законної поведінки, роботою поліції, вчить, куди звертатися по допомогу та взаємодіяти з поліцейськими. Сергій Васильович поділився найближчими планами щодо організації екскурсій для підлітків району.
Належну увагу працівники поліції приділяють всебічному розвитку поліцейських. За ініціативи керівника Семенівського відділення поліції на базі підрозділу з числа працівників було створено футбольну команду, яка зайняла третє місце на турнірі з міні футболу та отримала нову форму, а також проведено дві екскурсії для працівників поліції та членів їх сімей до музеїв Переяслава-Хмельницького та Чигирина.
Піся доповіді головного поліцейського голова селища Людмила Милашевич подякувала всьому особовому складу місцевої поліції за гарну роботу та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю. Від лиця всього депутатського корпусу висловилася про розуміння поточних проблем та активну позицію, щодо покращення матеріального стану підрозділу. В рамках фінансування програми профілактики правопорушень на 2016-2020 роки районній поліції виділено 230 тисяч гривень для встановлення системи відеоспостереження.

За даними Семенівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора