A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Урочистий захід до Дня Державного Прапора України

Дата: 23.08.2016 16:21
Кількість переглядів: 829

Фото без опису      Державний прапор як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під його знаменом йшли до проголошення самостійної України, до перемоги. 

В усі віки і в усіх народів державний прапор був однією з найвищих і шанованіших святинь. Прапор символізував єдність земель і племен; прапор сконсолідував міста і краї в державу, а духовно й історично близькі етноси – в націю.

Під прапором воїни вирушали в похід, з прапором виступали на захист своєї батьківщини, прапор символізував стабільність держави й урочистість тих чи інших всенародних подій, свят.     

Так 23 серпня урочистими заходами в селищі Семенівка відзначали День Державного Прапора України.

З вітальними словами до громади звернувся голова районної ради Віктор Юрченко та наголосив -  що наша сила в єдності, Та побажав усім бути вічними патріотами нашої держави, бо тільки патріотизм і згуртованість виведе нас вперед»,

Після привітання, урочисто підняли Державний Прапор  голова районної ради Віктор Юрченко, т.в.о.голови райдержадміністрації Микола Недюха, заступник селищного голови Сергій Полупан. 

 

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора