A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

У СЕМЕНІВЦІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З ВЕТЕРАНАМИ

Дата: 18.07.2016 10:40
Кількість переглядів: 721

Фото без описуДо Семенівського відділення поліції на зустріч завітали ветерани  та просто пенсіонери відділу.

Подібні зустрічі дають можливість віддати належне тим, хто свого часу багато зробив для процвітання організації, для самих же ветеранів – це нагода побачитися, поговорити, згадати минуле. З вітальним словом до присутніх звернувся начальник відділення підполковник поліції Сергій Васильович Джулай. - Вважаю, що соціальна значимість Ради ветеранів – величезна. Це, перш за все, здійснення зв'язку поколінь, а також підвищення авторитету літньої людини, усвідомлення його корисності і вагомості, і отримання користі з попереднього досвіду роботи. Діяльність такої організації сприяє утвердженню духовних цінностей для молодого покоління, збереженню культури і традицій. Від діяльності організації може залежати душевне або матеріальне благополуччя пенсіонерів. Розумію, що багато чого доведеться зробити й готовий підтримати починання для користі справи, - зокрема зазначив очільник Семенівського відділення поліції.
Під час зустрічі було обговорено організаційні питання, пов'язані з оновленням списків колишніх співробітників відділу, перспективами діяльності організації, участі в заходах тощо.
Гості відділу були приємно здивовані наданій гостинності. Всіх захопила ідея створення музею, який буде поповнюватися експонатами з життя і подій минулого і нинішнього періодів відділу. Професійний досвід минулих років повинен стати життєвим орієнтиром і прикладом для справжніх співробітників колись міліції, а наразі – поліції. Адже часи та назви змінюються, а завдання та пріоритети залишаються незмінними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора