A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Святкування 72-ї річниці ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ у Другій світовій війні

Дата: 11.05.2017 10:55
Кількість переглядів: 1184

9 травня 2017 року в селищі Семенівка відбулися святкові урочистості присвячені 72-й річниці ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ у Другій світовій війні

Із року в рік часопис віддаляє

Своїх нащадків далі від війни.

Та травень знов і знову нагадає,

Як із життя ішли його сини.

Цей чудовий травневий день зібрав вшанувати пам'ять загиблих героїв, та віддати  шану живим ветеранам нашого селища. О 10.00 годині на центральній площі селища Семенівки проведено культурно-мистецький захід, який розпочався із покладання квітів до вогню пам’ятника загиблим воїнам. 

Почесними гостями свята стали голова облдержадміністрації Валерій Головко, голова обласної ради Олександр Біленький, які привітали жителів району із святом Перемоги та вручили квіти ветеранам, а також заступник голови облдержадміністрації Андрій Пісоцький, депутати обласної ради Володимир Куцовол, Віталій Кабачок, Олександр Трухін. 

З вітальними словами до жителів селища звернулись архімандрит Олексій, селищний голова Людмила Милашевич, ветеран Ольга Черненко та голова районної ради ветеранів Іван Трофименко.

Перед гостями свята урочистою ходою пройшли святкові колони - діти з квітами та кульками, спортсмени, афганці, ліквідатори Чорнобильці та учасники АТО. Також за традицією кожного року в селищі відбувається демонстрація «живих картин», в яких висвітлюються сюжети на військову тематику.

О 16:00 год. глядачі мали змогу послухати виступи районних самодіяльних художніх колективів "Йшла пісня дорогами війни", а о 21:00 год. відбулася факельна хода та святковий концерт, який виконали гурт "Резонанс" та гості з Дніпра, гурт "ЛЕЙСЯ ПЕСНЯ". Також після концертної програми, гості та жителі селища, мали змогу помилуватися святковим феєрверком.

Відео - Анатолій Махно

  

  

  

  

   

  

  

  

  

  

  

  

  

    

  

  

  

Фото - Голос ГромадиВіктор Корнієнко

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора