A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

30 вересня Всеукраїнський День бібліотек

Дата: 30.09.2016 11:17
Кількість переглядів: 1065

Всеукраїнський день бібліотек відзначається в Україні щорічно 30 вересня вже понад п'ятнадцять років і є професійним святом працівників близько 40 тисяч діючих бібліотек.

Сьогодні для декого у бібліотеці незвичайним буде здаватися те, що більшість відвідувачів не сидить біля моніторів комп'ютерів. А ідеальним бібліотечним простором студенти вважають наявність комп'ютеризованих робочих місць, зручних меблів, достатню кількість розеток для лептопів та обов'язкову наявність Wi-Fi. Бібліотеки повинні відповідати запитам читача, а саме мобільності та можливості отримання максимуму інформації в одній установі. При цьому книги не відходять на другий план, залишаючись класичним джерелом інформації. 

Сподіваємося, що День бібліотек – свято не лише для бібліотечних працівників, але й для усіх читачів, тож Семенівська селищна рада вітає працівників бібліотек Семенівької ОТГ  зі святом, та  бажає усім, хто береже безцінний скарб - духовне багатство нації, уваги читачів, гідної оцінки вашої праці державою, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення та подальших успіхів у просвітницькій справі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора