A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сьогодні день Святої Тетяни

Дата: 25.01.2017 11:23
Кількість переглядів: 814

Сьогодні, 25 січня, всі Тетяни відзначатимуть День ангела. Назване на честь святої Тетяни, християнської мучениці яка жила в Римі, протягом правління імператора Александра Северуса.

Свята Тетяна була дочкою римського проконсула, побожного християнина, яка таємно прийняла християнство, була страчена в 225 році після відмови повернутися до попередньої віри.

З любові до Ісуса дівчина постановила жити в дівоцтві. Згодом вона стала однією з посвячених Богу жінок-дияконис римської Церкви, які служили людям ділами милосердя.

Свята Тетяна нагородила жінок з цим ім’ям удачею і рисами характеру. Жінки з ім’ям Тетяна знають, чого хочуть, і йдуть до своєї мети. Відрізняються владністю, егоцентризмом. Вони досить миролюбиві, при цьому дуже ревниві, хоч і вміло це приховують.

І в цей святковий день виконавчий комітет Семенівської селищної ради вітає своїх колег Даценко Тетяну Василівну і Котенко Тетяну Анатоліївну, бажаємо завжди знаходити спільну мову з своїм ангелочком! Щоб він завжди і у всьому допомагав та оберігав.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора