A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання селищного голови з Днем Перемоги над нацизмом у Європі!

Дата: 09.05.2017 13:24
Кількість переглядів: 702

Вітання селищного голови з Днем Перемоги над нацизмом у Європі!

Дорогі наші ветерани, учасники АТО, односельчани, шановні гості!

 

Сердечно вітаю вас зі святом Днем Перемоги над нацизмом у Європі!

72-й рік нас відділяє від незабутньої дати в історії людства, коли закінчилась одна з найбільших, найжорстокіших війн минулого століття, яка покалічила, зруйнувала мільйони доль, забрала мільйони життів, знищила сотні тисяч міст і сіл.

Сьогодні ми схиляємо голови перед тими, хто загинув у цій страшній війні і віддаємо шану тим, хто всупереч всім обставинам з честю пройшов пекельні випробування війною і вийшов з неї переможцем.

Нелегкі випробування випали на покоління, яке винесло всі тяготи війни. Ми повинні пам’ятати, що саме на це покоління випали страшні випробування і голодомором, і колективізацією, і репресіями. Але саме вони були і залишаються прикладами служіння рідній державі. Їхнє ставлення до ратного, громадського обов’язку є прикладом для всіх наступних поколінь. Будуючи свою державу, ми маємо яскравий приклад героїзму, самопожертви за свій народ, за свою державу, невичерпне джерело патріотизму, високий взірець наслідування.

Своїми помислами, прагненнями і добрими справами ми маємо зміцнювати дорогоцінний мир на рідній землі, будувати свій дім – вільну і багату Україну.

Міцного здоров’я, довгих років життя, родинного затишку і тепла! Земний уклін і безмежна вдячність вам, солдати Перемоги, всі учасники війни! Честь Вам і слава!     

Зі святом вас!

                                  З повагою Семенівський селищний голова                                            Л. П. Милашевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора