A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Коментар Людмили Милашевич про візит голови ОДА Валерія Головка

Дата: 12.02.2017 13:34
Кількість переглядів: 966

Фото без описуДнями Семенівський селищний голова Людмила Милашевич поділилась своєю думкою про візит голови Полтавської ОДА Валерія Головка.

"Я розцінюю візит Валерія Анатолійовича до Семенівської ОТГ як крок до налагодження ефективної співпраці всіх рівнів влади. Зараз надзвичайно важливо, аби політичні амбіції, власні інтереси не завадили нам, представникам влади, знайти порузуміння і дійсно робити все можливе, щоб життя громади було кращим, не позбавленим перспектив у подальшого розвитку.

У контексті децентралізованих процесів, одним із найактуальніших питань є створення опорних шкіл. Виконком селищної ради звернувся до відділу освіти, молоді та спорту РДА з пропозицією надати такий статус Семенівському НВК №1 ім. М. М. Хорунжого і Семенівському НВК №2. Ми хочемо зробити все від нас залежне, щоб ці школи функціонували і надалі. Свідченням серйозних намірів обласної влади стало збереження цих навчальних закладів. Нещодавно, дякуючи Валерію Головку та Олені Харченко (директор департаменту освіти і науки ОДА), з обласного бюджету було виділено 4,5 млн. грн. Семенівському НВК №2 для придбання найсучаснішого обладнання у класи хімії, фізики, біології, географії.

Чинний голова ОДА - це людина, яка виконує свої обіцянки. Минулого року, саме завдяки його сприянню, було профінансовано всі проекти, подані Семенівською ОТГ на розгляд обласної влади. Це - реконструкція будинку для людей похилого віку, капітальний і поточний ремонт автомобільних доріг. Під час свого нинішнього візиту він зазначив,що готовий і надалі допомагати нашій громаді, адже побачив конкретний результат. Заручившись підтримкою Валерія Анатолійовича, у 2017 році плануємо провести ремонт спортивної школи у селищі Семенівка, реконструкцію будівлі колишньої школи під адміністративний центр у с. Вереміївка, ремонт доріг не території Семенівської ОТГ".

Фото без опису   Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора