A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ про скликання 15-ї сесії Семенівської селищної ради першого скликання

Дата: 21.02.2017 15:03
Кількість переглядів: 1023

Фото без описуВідповідно до ст. 46 Закону України "Про  місцеве самоврядування  в Україні", Семенівська селищна рада доводить до відома жителів громади та депутатів Семенівської селищної ради про проведення 15 сесії першого скликання що відбудеться 3 березня 2017 року о 10:00 год. в приміщенні селищної ради селище Семенівка, вул. Незалежності, 44а.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

  1. Про внесення змін до бюджету  Семенівської селищної ради об’єднаної  територіальної громади на 2017 рік.
  2. Про затвердження  розпоряджень селищного голови в міжсесійний період.
  3. Про передачу міжбюджетних трансфертів.
  4. Про внесення змін до рішення 12 сесії першого скликання від 22.12.2016 року «Про преміювання селищного голови, вилату йому надбавок і допомог в 2017 році».
  5. Про внесення змін в  рішення  13 сесії з першого скликання від 28.12.2016 року «Про преміювання заступників селищного голови, виплату їм надбавок і допомоги в 2017 році».
  6. Про внесення змін в Положення про преміювання працівників виконавчого комітету Семенівської селищної ради, виплату їм надбавок і надання допомог в 2017 році.
  7. Про передачу в оренду Семенівському комунальному підприємству «Благоустрій» комплексу нежитлових приміщень по вулиці Матросова.115 в стм. Семенівка.
  8. Про передачу  в оренду транспортних засобів Семенівському комунальному підприємству «Благоустрій».
  9. Про передачу в оренду транспортних засобів КП «Комунпобутсервіс».
  10. Про затвердження  матеріалів: «Детальний план  території земельної  ділянки площею 0.0310 га з кадастровим номером 5324555100:306001:0183, яка знаходиться за адресою: смт. Семенівка по вул. Матросова, 39 а для реконструкції нежитлового приміщення магазину «Гарячий  хліб» в автогазозаправочний пункт (АГЗП).
  11. Про внесення доповнень до Програми розвитку дорожнього господарства Семенівської селищної ради на 2016-2020 рр.
  12. Про погодження штатного розпису КП «Комунпобутсервіс» на 2017 рік.
  13. Про внесення змін до статуту КП «Комунпобутсервіс».
  14. Про погодження штатного розпису Семенівського КП «Благоустрій» на 2017 рік.
  15. Про затвердження тарифів на послуги з водопостачання.
  16. Про затвердження тарифів на послуги з водовідведення.
  17. Про затвердження розпорядження про  призначення начальника Семенівського КП «Благоустрій».
  18. Про безоплатну передачу майна із комунальної власності Семенівської селищної ради у власність Всіхсвятської релігійної громади Української Православної церкви.
  19. Про надання  дозволу на виготовлення  технічної     документації  із землеустрою щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості),  для  передачі у   користування   громадян. 
  20. Про  припинення  права користування земельними ділянками.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільського господарського призначення та передачі у власність громадян.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки у постійне користування Всіхсвятській релігійній громаді Української православної церкви.
  23. Про надання  дозволу на виготовлення  проектів землеустрою, щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення у користування громадян на умовах оренди.
  24. Про      затвердження     технічної    документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі  (на місцевості) та передачі у власність  громадян.
  25. Про припинення  дії  договору оренди  землі  комерційного використання по вул. Воїнів-інтернаціоналістів, 3а та передачу в обмежене користування (право земельного сервітуту) даної земельної ділянки.
  26. Про внесення змін до рішення сьомої сесії селищної ради першого скликання від 08 липня 2016 року „Про встановлення ставок земельного податку на території  Семенівської селищної ради на 2017 рік“.
  27. Про внесення змін до рішення сьомої сесії селищної ради першого скликання від 08 липня 2016 року „Про затвердження Порядку встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки в межах населених пунктів Семенівської селищної ради на 2017 рік“.
  28. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж частин земельних ділянок на які поширюється право земельного сервітуту.
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування релігійної громади Покрови Богородиці Української Православної Церкви Київського Патріархату.
  30. Про  продовження договору оренди  землі комерційного використання в смт. Семенівка.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора