A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

21 листопада відзначатимемо День гідності та свободи

Дата: 21.11.2016 12:46
Кількість переглядів: 762

Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року, Революція Гідності»

Революція Гідності - це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

Президент доручив Уряду утворити Організаційний комітет із підготовки та відзначення у 2016 році Дня Гідності та Свободи, залучивши до його роботи представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, територіальних громад, активних учасників революційних подій, представників громадської організації «Родина Героїв Небесної Сотні», організацій громадянського суспільства, вітчизняних науковців.

Цього дня також буде вшановано мужність і героїзм учасників антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, волонтерів, інших патріотів, які відстоюють територіальну цілісність України, захищають надбання Революції Гідності.

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи, Семенівська селищна рада щиро вітає учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю. Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.

Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі! 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора