A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сесійне засідання Семенівської селищної ради

Дата: 20.06.2018 15:19
Кількість переглядів: 809

Сьогодні, 20 червня в сесійному залі Семенівської селищної ради відбулося сесійне засідання 35 сесії Семенівської селищної ради. На засіданні зареєструвалися 23 з 39 народних обранців.

На порядок денний були виставлені наступні питання:

  1. Про прийняття у комунальну власність Семенівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) мережі вуличного освітлення в с.Веселий Поділ (КТП-291)  та с.Паніванівка (КТП - 238) та затвердження акту прийняття.
  2. Про затвердження розпоряджень  селищного голови №81-89 від 15 травня 2018 року щодо  затвердження проектів, що можуть бути реалізовані за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.
  3. Про затвердження розпоряджень в міжсесійний період.
  4. Про затвердження «Порядку виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність  Семенівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади)»
  5. Про затвердження «Положення про оренду майна Семенівської об’єднаної територіальної громади».
  6. Про встановлення ставок єдиного податку  на території Семенівської селищної   ради Семенівського району Полтавської  області на 2019 рік
  7. Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Семенівської селищної ради Семенівського району  Полтавської області на 2019 рік.
  8. Про встановлення транспортного податку на території Семенівської  селищної ради Семенівського району Полтавської області на 2019 рік.
  9. Про встановлення ставок і пільг при сплаті земельного податку на території Семенівської селищної ради  на 2019 рік
  10. Про затвердження Порядку встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки на території Семенівської селищної ради на 2019 рік
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачі земельних ділянок у власність  громадян.
  12. Про надання  дозволу на  виготовлення  технічної документації із  землеустрою для передачі земельних ділянок у власність громадянам.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою   щодо  зміни цільового призначення ТОВ ЛІОН АГРО.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою   щодо  зміни цільового призначення ТОВ АЛЬТЕНЕРДЖИ.
  15. Про передачу Семенівській районній раді міжбюджетних трансфертів на фінансування програми економічного і соціального розвитку Семенівського району на 2018 рік для фінансування Семенівської ЦРЛ

В процесі підготовки до сесії виникла потреба виключити з порядку денного одне питання, а саме «Про затвердження штатних розписів закладів загальної середньої освіти Семенівської селищної ради на 2018- 2019 навчальний рік», та включити наступні питання :

  1. Про передачу Семенівській  районній раді міжбюджетних трансфертів на фінансування програми економічного і соціального розвитку Семенівського району на 2018 рік для фінансування Семенівської ЦРЛ.
  2. Про оптимізацію мережі комунальних закладів дошкільної та середньої освіти Семенівської селищної ради.
  3. Про придбання соціального житла.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  5. Про продовження договору оренди землі в смт. Семенівка.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою  та передачу в оренду земельної ділянки в с. Веселий Поділ  по вул.. Транспортна 1б та 1в.

По кожному з питань, які виносилися на розгляд були прийняті відповідні рішення.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора