A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Полтавщина — п’ятий регіон в Україні за кількістю опорних шкіл та рівнем організації інклюзивної освіти.

Дата: 21.08.2018 14:46
Кількість переглядів: 622

Фото без описуНа Полтавщині стрімко розвивається мережа опорних шкіл. 41 опорна школа та 159 навчальних закладів із інклюзивними класами розмістили нашу область на п’ятій позиції рейтингів Міністерства освіти і науки України.

На Полтавщині стрімко розвивається мережа опорних шкіл.
Наприкінці минулого навчального року в області діяв 31 опорний заклад. На разі їх на 10 більше. Планується, що до кінця 2018 року опорних шкіл на Полтавщині буде 57.

Підвезення.
В області стовідсоткове підвезення дітей та вчителів сільської місцевості. Такий показник забезпечують 352 автобуси, з яких 317 шкільних.

В області стовідсоткове підвезення дітей та вчителів сільської місцевості.
— За останні три роки закупили 60 автобусів. З них сім — за перше півріччя цього року. Ще шість плануємо придбати до кінця 2018-го. Крім того, є потреба в оновленні автопарку — необхідно ще 63 автобуси. У тому числі три спеціальні для дітей з особливими освітніми потребами, — розповіла директорка Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Олена Харченко.

Покращення матеріально-технічної бази.
Протягом навчального року на майже 22 мільйони придбали обладнання для 32-х кабінетів природничо-математичного циклу.

— Загалом маємо в області 343 кабінети із сучасним технічним обладнанням. Проте необхідно облаштувати ще 198 кабінетів природничо-математичних дисциплін. Поступово оновлюється і комп’ютерна техніка в школах. Упродовж 2018 року придбали 210 комп’ютерів, — прокоментувала Олена Харченко

За матеріалом: Полтавської ОДА

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора