A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Урочистості до дня юриста

Дата: 11.10.2016 16:00
Кількість переглядів: 965

Фото без опису7 жовтня 2016 року у великій залі адмінбудинку в селищі Семенівка відбулися урочисті заходи з нагоди дня юриста України. 

В залі зібралися працівники юридичних служб підприємств, установ, організацій, працівники прокуратури, суду, відділу внутрішніх справ, адвокатури.

З привітальними словами до гостей свята звернулися депутат обласної ради Куцовол Володимир Миколайович, селищний голова Милашевич Людмила Павлівна, голова райдержадміністрації Федоренко Віктор Іванович та голова районної ради Юрченко Віктор Васильович, побажали міцного здоров’я, життєвих гараздів, невичерпної енергії, успіхів та натхнення в їхній не простій праці, та благополуччя в родинах. 

 Кращі працівники були нагороджені почесними грамотами.

Грамоти та медалі Полтавської обласної ради отримали Віктор Любицький - суддя Семенівського суда та Микола Литвин - голова районного суду.

Грамотами Семенівської районної ради нагороджені - провідні спеціалісти Семенівського районного відділу ДРАЦС  Вікторія Гезей, Світлана Міщенко та Ігор Цвіркун - заступник директора з договірної та претензійної робіт ТОВ "Семаль".

Подяку від райдержадміністрації отримали Вікторія Звірко - юристконсульт ПСП "Дружба" та Наталія Оніщенко - юристконсульт ТОВ "ТРК-ІНФОРМ". Грамотами РДА нагородили Олександра Ярового - начальника відділу юрдичного забезпечення у взяємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату РДА, а також працівників Семенівського відділення поліції Олександра Даценка, Андрія Сахарова, Юрія Солода, Юлію Козлову, Віктора Ятла, Романа Бабешка, Вікторію Копорх.

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора