A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

26 турнір по волейболу серед команд любителів на святі веселої мудрості в парку ім. Глібова

Дата: 12.09.2016 16:30
Кількість переглядів: 677

      10 вересня 2016 року в парку ім. Глібова на святкуванні дня веселої мудрості відбувся турнір по волейболу серед команд любителів.

     Ось уже 26 років поспіль в парку ім. Глібова проводиться свято "ВЕСЕЛОЇ МУДРОСТІ" щорічно сюди приїжджають читачі-гумористи з усієї області, виступають фольклорно-етнографічні колективи, звучать привітання та святкова програма, торгівля, та виставка народного мистецтва, і  не обходиться на святі без спортивних змагань, таких як волейбол, шахи та шашки.

Ось і в цьому році в змаганнях по волейболу прийняли участь чотири команди любителі. Команда "Огоньок" с. Веселий Поділ, "Випускник" с. Веселий Поділ, "Школяр" с. Веселий Поділ та "Семенівка" селище Семенівка, судді Микола Заєць та Микола Забара.

Турнір розпочався в 11:00 та тривав до 14:00, пекуче сонце додавало важкості учасникам, але це не завадило гравцям грати на повну віддачу. Команди змагалися в такому порядку: "Огоньок" 1 - 2 "Випускник", "Семенівка" 2 - 0 "Школяр", "Семенівка" 1 - 2 "Випускник", "Семенівка" 2 - 0 "Огоньок" . За підсумками ігор 1-ше місце зайняла команда "Випускник", 2-ге місце зайняла команда "Семенівка" і 3-тє місце зайняла команда "Огоньок".  Гравці були нагороджені грамотами та медалями від Семенівської селищної ради, та отримали масу задоволення та позитивних емоцій від змагань, тому що спорт це запорука здоро'я і життєвого успіху.

  

  

  

  

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора