A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День працівника соціальної сфери

Дата: 06.11.2016 17:45
Кількість переглядів: 868

День працівника соціальної сфери України, свято людей які завжди є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію соціального захисту, організації оплати і безпеки праці та трудових відносин.

       4 листопада у великій залі Семенівської райдержадміністрації, вшановували соціальних працівників, людей на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія.

 На уростиму захоті були присутні керівники районної влади, органів місцевого всамоврядування, працівники соціальної сфери, представники організацій, установ та жителі селища Семенівка. Кращим працівникам були вручені почесні грамоти, подяки та цінні подарунки, а токож був подарований гостям святковий концерт.

 Це одне з найбільш шанованих професійних свят нашої країни, тому як тисячі людей відчувають турботу, увагу і доброзичливість від працівників соціальних сфер, які допомагають їм справитися з нелегкими життєвими обставинами і тим самим реалізувати активну соціальну політику держави.

Семенівська селищна рада вітає Вас з вашим професійним святом, та бажає Вам і Вашим родинам подальших успіхів у праці, вдалих починань, міцного здоров'я, добра, впевненості у майбутньому, здійснення мрій та задумів!

   

   

   

фотоматеріали

Семенівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області

Сайт «Семенівські Вісті»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора