A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ДТП в селищі Семенівка

Дата: 19.07.2016 19:24
Кількість переглядів: 1301

Фото без описуНа автодорозі «Хорол-Семенівка-Кременчук», в селищі Семенівка 18 липня, близько 09:00, автомобіль «ГАЗ-3302» зіткнувся із зустрічним «Рено Kengo».

Як повідомив керівник поліції Семенівського району Сергій Джулай, за попередніми даними 48-річний водій ГАЗу, мешканець Кременчука, виконуючи маневр, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з «Рено».

В автомобілі «Рено Kengo», яким керував 38-річний водій, знаходилися двоє пасажирів: чоловіки 34-х та 35-ти років – мешканці Кременчука.

Усі четверо учасників дорожньо-транспортної пригоди отримали травми різного ступеню тяжкості і були шпиталізовані до лікарень Полтавщини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження). Максимальна санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 3-х років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора