A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПОЛІЦЕЙСЬКІ СЕМЕНІВЩИНИ ПРОВЕЛИ ЛЕКЦІЇ В ШКОЛАХ НАПЕРЕДОДНІ ЗИМОВИХ КАНІКУЛ

Дата: 17.01.2017 20:27
Кількість переглядів: 695

Фото без опису Інспектор з ювенальної превенції Семенівського відділення поліції Тарас Сьокало напередодні зимових канікул провів профілактичні лекції в школах на тему здорового способу життя, дотримання правил дорожнього руху та поведінки на воді.

Крім того правоохоронець розповів старшокласникам про психологічні наслідки вживання наркотиків, курильних сумішей і алкоголю.
Виховання підростаючого покоління — справа нелегка і дуже важлива. Головний обов'язок дорослих — ні на хвилину не забувати про відповідальність за дітей. Пам'ятаючи про це, Семенівські правоохоронці постійно проводять профілактичні бесіди зі старшокласниками. 
Цими днями під час лекцій поліцейський розповів підліткам, що за розпивання спиртних напоїв та появу в громадських місцях у стані алкогольного сп'яніння особам, які досягли 16 років, загрожує притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 178 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення. У разі, якщо правопорушників ще немає 16 років до адміністративної відповідальності будуть притягнуті їх батьки. Крім того, правоохоронець звернув увагу на недопустимість куріння тютюнових виробів неповнолітніми та заборону перебування у розважальних закладах після 22 години без супроводу дорослих.
Поліцейський нагадав дітям про те, що потрібно звертати увагу на підозрілих людей, предмети і будь-які інші незвичні дрібниці, ніколи не брати від незнайомців ніяких речей з проханням передати іншій людині, не залишати свої речі без нагляду, і не зупинятися біля залишених підозрілих речей. Також на конкретних прикладах, розповів що від тих, хто поводиться неадекватно, знервовано або має ознаки сп'яніння, потрібно триматися на відстані.
Проводячи подібну роботу із підростаючим поколінням, поліцейський сподівається на те, що йому вдасться змінити легковажне та безвідповідальне ставлення підлітків до життя.

Семенівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора