A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Творчий вечір Олексія Баганця

Дата: 04.07.2016 10:07
Кількість переглядів: 751

Фото без опису

3 липня, у Семенівському районному Будинку культури відбувся творчий вечір правозахисника Олексія Баганця. Олексій Баганець – заслужений юрист України, почесний працівник прокуратури України, державний радник юстиції 2 класу, адвокат, правозахисник, член редакційної колегії загальнонаціональної правової газети «Юридичний вісник України». Ми горді, що така людина є нашим земляком, адже народився він у с. Горошино Семенівського району. Про талант Олексія Васильовича говорять вагомі відзнаки.

За багатоплідну і бездоганну роботу в органах прокуратури нагороджений орденом «За заслуги ІІІ ступеня», медаллю «За трудову доблесть», нагрудними знаками «Почесний працівник прокуратури України», «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» І і ІІ ступенів, має почесне звання «Заслужений юрист України». У 2010 році написав автобіографічну книгу «Незручний прокурор», яка була представлена увазі глядачів на заході. Постійні читачі нашого часопису уже знають про що йдеться в книзі.

Привітали Олексія Васильовича депутат обласної ради Володимир Куцовол, селищний голова Людмила Милашевич, настоятель Всіхсвятської церкви архімандрит Олексій, краєзнавець Любов Мазанько. Олексій Баганець ознайомив присутніх зі своєю діяльністю на юридичній ниві. Розповів про родину, дослідження свого козацького походження. Ми переконалися в тому, що ця людина є професіоналом своєї справи. Написана ж ним книга є ніби звітом багатоплідної діяльності, а її назва «Незручний прокурор» говорить сама за себе, тобто ставлення влади до Олексія Васильовича.

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора