A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

СВЯТО "ВЕСЕЛОЇ МУДРОСТІ"

Дата: 11.09.2016 16:12
Кількість переглядів: 1036

Фото без опису10 вересня 2016 року в парку ім. Глібова відбулося свято "ВЕСЕЛОЇ МУДРОСТІ" 

На святі традиційно виступали учасники щорічного конкурсу читців-гумористів із різних районів області. Свою творчість присутнім дарували і фольклорно-етнографічні та самодіяльні художні колективи. Уже багато років поспіль сатиричні змагання проходять під старим дубом, де свого часу відпочивав Тарас Шевченко.

Для гостей свята влаштовано театралізоване дійство з господарями маєтку у Веселому Подолі панами Мещерськими та інсценізацією байки «Вовк та ягня».

З вітальним словом до присутніх звернулись голова райдержадміністрації Віктор Федоренко, голова районної ради Віктор Юрченко, Веселоподільський сільський голова Інна Календар,  заступник селищного голови Сергій Полупан, депутат обласної ради Володимир Куцовол. 

На конкурсі байкарів були присутні гумористи з Лубенського, Хорольського, Гребінківського, Шишацького, Глобинського, Семенівського районів. 

Крім фольклорно-етнографічних колективів Семенівщини “Подоляни”, “Журавка”, “Криниця”, свою творчість дарували часті гості на святі, артисти обласної філармонії Костянтин Яхновський, Євген Ковальчук.

На святі проходили спортивні ігри, такі як волейбол, шахи та шашки, також був присутній торговий ярмарок. 

Можна сказати, що всі присутні гості на святі отримали масу задоволення та позитив від відпочинку та святкової атмосфери.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Відео Анатолія Махна

Відео телеканалу «ЛТАВА»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора