A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася чергова сесія Семенівської селищної ради

Дата: 09.03.2017 21:45
Кількість переглядів: 720

3 березня 2017 року  відбулася чергова 15 сесія 1-го скликання

Сесія Семенівської селищної ради розпочалась з затвердження порядку денного, та розгляду питань винесені постійними комісія селищної ради.

На сесії розглядалися питання про внесення змін до бюджету  Семенівської селищної ради об’єднаної  територіальної громади на 2017 рік, про який доповіла голова комісії з питань планування бюджету та фінансів Олена Качан, затвердили тарифи та послуги з водопостачання та водовідведення комунальним підприємством "Комунпобутсервіс". Погодили штатний розпис Семенівського КП «Благоустрій» на 2017 рік та ухвалили на посаду керівника комунального підприємства Олену Качан, яка доповідала про зроблену роботу, яку провели працівники КП "Благоустрій" разом з громадянами які перебувають на обліку в Семенівському центрі зайнятості по видаленню самовисівної порослі по вул. Незалежності. Були також  розглянуті земельні питання, про які доповів землевпорядник селищної ради Григорій Шквир. 

Селищний голова разом з депутатами обговорили виконання ремонтних робіт у будинку пристарілих по вул. Добівська, та про створення комісії з голів постійних комісій Семенівської селищної ради, для контролю та бородьби у селищі з такими проблемами, як, гральні автомати, незаконне виготовлення та збут горільчаних напоїв, графік роботи кафе та барів у селищі відповідно до правил благоустрою Семенівської громади.

Селищний голова наголосила що 2017 рік повинен бути роком благоустрою громади і закликала депутатів на плідну працю по покращенню нашої громади. Також Людмила Милашевич доповіла про заходи які відбулися та відбудуться в 2017 році, як культурні так і спортивні, які допомагають розвитку нашої громади. Вже в цьому році Семенівською селищною радою було проведено ряд спортивних змагань, шахово-шашковий турнір, волейбольний та два турніри з настільного тенісу, та висловила подяку спортивному інструктору селищної ради за його участь та організаторські дії у проведенні змагань.

В результаті засідання депутати селищної ради ухвалили проекти рішень з  питань порядку денного та розглянули всі поточні питання. У 15 сесії першого скликання взяли участь 24 депутата із 26.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора