A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

СЕМЕНІВЩИНУ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА ПОЛІЦІЇ ПОЛТАВЩИН

Дата: 25.11.2016 21:51
Кількість переглядів: 652

Фото без опису24 листопада в приміщенні Семенівського відділення поліції відбувся виїзний прийом громадян заступником начальника поліції області Сергієм Альошкіним.

Сергій Альошкін зустрівся з представниками місцевих органів влади та самоврядування, а також провів нараду з особовим складом Семенівського відділення поліції.
На зустріч також були запрошені представники громадського формування, кримінально-виконавчої інспекції та засобів масової інформації.
Сергій Віталійович розповів про подальші плани поліцейської реформи, підняв питання забезпечення підрозділу автотранспортом та форменним одягом, а також виділення робочих місць дільничним офіцерам поліції на територіях обслуговування.
Наприкінці зустрічі Сергій Альошкін від імені керівництва поліці області відзначив та вручив грамоти селищному голові Людмилі Милашевич за вагомий внесок у зміцнення правопорядку, формування об’єктивної думки про роботу поліції, багаторічну співпрацю з поліцією, а також голові первинної організації асоціації ветеранів ОВС Семенівського району Василю Липію за відданість традиціям органів внутрішніх справ і багаторічну працю.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

За даними http://Семенівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора