A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Візит до ветеранів у територіальний центр соціального обслуговування селищного голови

Дата: 07.05.2017 22:06
Кількість переглядів: 575

Фото без опису

Напередодні відзначення Дня Перемоги 5 травня у  територіальному центрі соціального обслуговування вшанували ветеранів Другої світової війни.

 

Завітали на захід учасники бойових дій, ветерани та інівлади війни селища Семенівка. Ветеранів  привітали селищний голова Людмила Милашевич, заступник голови райдержадміністрації Микола Недюха, голова районної ради Віктор Юрченко, директор терцентру Світлана Феніч.

Керівництво району поспілкувалися із ветеранами, учасниками бойових дій, ознайомилися із проблемами кожного з них. Для працівників терцентру слово «ветеран» - не загальне поняття, за цим словом – доля підопічного, що пройшов фронтовими дорогами, а сьогодні потребує кваліфікованої допомоги. І тому працівники закладу своєю щоденною працею намагаються віддати шану кожній бойовій нагороді, яка виблискує на грудях ветеранів. Бо дуже не легко було їм у ті вогненні літа, не легко їм живеться і сьогодні. Даються взнаки опалена війною молодість, сирі окопи і бліндажі, голод і холод, хвороби і рани. Але цього дня були ветерани усміхнені та щасливі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора