A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

На Семенівщині викрали жінку з метою викупу

Дата: 10.11.2016 16:14
Кількість переглядів: 727

Фото без описуНа Семенівщині затримали трьох мешканців Глобинщини, які пограбували будинок та вимагали викуп за викрадену жінку

Після пограбування будинку на Семенівщині, троє мешканців Глобинського району забрали із собою 52-річну жінку, переховували її сусідньому районі та вимагали викуп за її звільнення. Про це повідомив відділ комунікацій ГУНП в Полтавській області.

8 листопада, близько 16 години, до Семенівського відділення поліції надійшла інформація від 23-річної мешканки району. Заявниця повідомила, що до її будинку під виглядом працівників «Полтаваобленерго» зайшли двоє чоловіків та одна жінка. Вони почали вимагати гроші, а потім винесли з дому побутові прилади та завантажили їх у мікроавтобус. Після цього змусили 52-річну матір сісти з ними в автомобіль та, разом з нею, поїхали в невідомому напрямку.

— У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські по «гарячих слідах» встановили місце перебування зловмисників та особи, яку вони тримали в неволі. Потерпілу правопорушники утримували в сусідньому районі в салоні легкового автомобіля. Під час проведення спецоперації жінку звільнили, а підозрюваних затримали. Нині здоров’ю потерпілої нічого не загрожує. Затриманими виявилися двоє чоловіків віком 62 і 37 років та 35-річна жінка. Усі — мешканці Глобинщини. Зараз підозрювані дають свідчення слідчому, — розповів начальник поліції Полтавщини Олег Бех.

Відомості про подію поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 186 (грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому) та частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини за попередньою змовою групою осіб).

Мешканцям Глобинщини загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Фото без опису    Фото без опису

За даними сайту http://poltava.to/news/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора