A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Турнір з настільного тенісу Семенівської об’єднаної територіальної громади «Зима 2017»

Дата: 22.02.2017 17:29
Кількість переглядів: 716

18 лютого 2017 року в селищі Семенівка в спортивному залі Семнівського НВК №1 ім. М. М. Хорунжого відбувся турнір з настільного тенісу Семенівської об’єднаної територіальної громади «Зима 2017»

Ось уже вдруге Семенівська селищна рада проводить турнір з настільного тенісу у якому цього разу узяла рекордна кількість учасників, аж 67 гравців із селища Семенівка, сіл Вереміївка, Веселий Поділ, Горошино, Степанівка, Рокити, Очеретувате, Василівка, Заїчиньці, Устимівка та міста Хорол. У змаганнях прийняли участь жителі району, депутати Семенівської районної та селищної ради, працівники Семенівської ОТГ,  колектив Семенівського відділення поліції, приватні підприємці, керівники організацій, установ району та школярі.

Урочисто змагання відкрила селищний голова Людмила Милашевич, яка привітала усіх учасників зі святом та побажала гравцям перемоги, натхнення та завжди займатись улюбленою справою. Також Людмила Павлівна подякувала організаторам турніру, спортивному інструктору Семенівської селищної ради Миколі Зайцю, голові районної спортивної організації «КОЛОС» Олександру Пугачову, директору НВК №1 Людмилі Вітер, та учителям фізичної культури Веселоподільської школи Миколі Забарі та Семенівського НВК №1 Вадиму Зіньченку. З вітальними словами Людмила Павлівна звернулася до Вадима Миколайовича, який у цей день святкував свій день народження, подякувавши йому за вагомий внесок в спортивні досягнення Семенівського навчального закладу, та побажала і надалі тільки перемог, успіхів в нових спортивних досягненнях.

Учасників змагань було розділено на групи та по віковій категорії, так як гравців була велика кількість, судді виріши що з кожної групи виходитиме по два учасника, гра відбувалась по круговій системі. З груп вийшло десять кращих гравців, які по жеребкуванні зіграли між собою, де і стали відомі переможці змагань.

(учні дівчата)

І-ше місце Лисенко Юлія с. Веселий Поділ

ІІ-ге місце Брага Маргарита с. Горошине

ІІІ-тє місце Мостьовна Таїсія с. Вереміївка

(учні юнаки)

І-ше місце Головненко Олексій с. Горошино

ІІ-ге місце Пугачов Дмитро с-ще Семенівка

ІІІ-тє місце Цепко Валентин с-ще Семенівка

(жінки)

І-ше місце Йопа Тетяна с. Вереміївка

ІІ-ге місце Тарапунець Тетяна с. Степанівка

ІІІ-тє місце Лисюк Катерина с. Заїчиньці

(чоловіки)

І-ше місце Заєць Микола с-ще Семенівка

ІІ-ге місце Тригуб Валерій с. Устимівка

ІІІ-тє місце Гетьман Олександр с. Вереміївка

Переможці змагань були нагороджені почесними грамотами та медалями, а всі гості та учасники турніру мали змогу пригоститись кавою та чаєм з солодощами.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Фото Віктора Корнієнка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора