A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Юні пожежники Семенівщини

Дата: 28.04.2017 23:18
Кількість переглядів: 862

Фото без опису25 квітня на базі Семенівського НВК №1 ім. М.М.Хорунжого було проведено районний етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

У змаганні взяло участь 4 команди: команда НВК №1 "Блискавка", команда НВК №2 "Рятівник", команда Весселоподільської ЗОШ "Стріла", команда Устимівської ЗОШ "Рятівник". Протягом, майже, 3 годин зал наповнювався чудовими мелодіями, шаленою енергією, позитивними емоціями та чарівними усмішками хлопців та дівчат. Етапи змаганя проводилися у такій послідовності: 
1. Візитна картка команди;
2. Домашнє завдання;
3. представлення малюнку команди;
4. Їстівне-неїстівне;
5. Медицина;
6. В"язання альпіністських вузлів;
7. Влучний ствольщик;
8. Врятуй потопаючого. 
Конкурс «Домашнє завдання», тема якого в цьому році «Рятувальник - мужня професія, гордість країни веде боротьбу за безпеку людини», є найулюбленішим як для вболівальників так і для журі. Учасники демонстрували свої здібності, використовуючи всі засоби – від дотепного гумору до театральних мініатюр. Кульмінація заходу – урочисте закриття фестивалю, підведення підсумків, визначення переможців, вручення подарунків. Команди вишикувалися, в очікуванні заключних результатів. Зрештою, всі команди представляли свою школу достойно, але переможець повинен бути один. 1-ше місце посіла команда Семенівського НВК №2 з результатом 442 бали, 2-е місце посіла комадна Семенівського НВК №1 з результатом 412 балів, 3-є місце розділили комадна Устимівської ЗОШ та Веселоподільської ЗОШ з результатом 392 бали у кожної.
При оцінюванні суддями враховувалися артистизм, кмітливість, дотепність, змістовність, оригінальність, хореографічна і вокальна майстерність тощо. Всі без виключення учасники фестивалю отримали подарунки, та головним здобутком конкурсу, безумовно, стали знання, можливість творчої реалізації та нові дружні стосунки.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Семенівський районний сектор ГУ ДСНС України у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора