A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПОЛІЦІЯ РОЗКРИЛА ЧЕРГОВИЙ ФАКТ НЕЗАКОННОЇ ВИРУБКИ ЛІСУ НА СЕМЕНІВЩИНІ

Дата: 12.03.2017 23:23
Кількість переглядів: 660

Ввечері 20 лютого 2017, під час проведення спільного відпрацювання, по вулиці Добівська в смт. Семенівка працівники поліції та прокуратури виявили факт незаконної вирубки деревини у полезахисній смузі, що знаходиться вздовж поля в адміністративних межах смт. Семенівка.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. По приїзду поліцейські побачили зрубане дерево тополі, довжина стовбура якого становить близько 25 метрів, а діаметр зрубу – близько 1 метру. На місці події було виявлено автомобіль Москвич з причіпом кустарного виробництва без номерних знаків, у якому лежали дрова. Біля автомобіля знаходився 31-річний місцевий житель, який пояснив, що спиляв деревину для власних потреб своєю бензопилою, яку він поклав у багажник автомобіля.
Збитки, заподіяні державі становлять 23566 грн.
Вилучену деревину розпиляно та поміщено на зберігання до бази ТОВ «Агріс» в смт. Семенівка, автомобіль з причепом, у якому знаходилися напиляні дрова тополі, направлено на зберігання до автомайданчику Семенівського відділення поліції, бензопилу також вилучено. 
Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 КК України (незаконна порубка дерев у захисних лісових насадженнях). 3 березня чоловікові повідомлено про підозру. Такі дії караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.

  

Семенівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора