A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

У кафе "Каштан" в жінки викрали куртку та мобільний телефон

Дата: 28.04.2017 23:25
Кількість переглядів: 811

15 квітня 2017 року за даними Семенівського відділу поліції, в селищі Семенівка в кафе-барі «Каштан» у жінки викрали куртку з мобільним телефоном.

 

З такою заявою звернулася до Семенівського відділення поліції 21-річна жителька міста Кременчук. Тієї ночі жінка відпочивала у барі і щойно збиралася йти додому, як виявила, що у неї зникла куртка, яку вона залишила біля танцполу.
Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейським вдалося встановити особу злочинця. Ним виявився 30-річний місцевий житель, який раніше не мав проблем із законом. Виходячи з бару, чоловік одягнув свою куртку та прихопив з собою ще одну - жіночу, яка належала заявниці. Вже вдома він виявив у кишені куртки мобільний телефон FLY TS 505 з якої відразу вийняв та викинув сім-карту і вирішив залишить викрадені речі для власних потреб. 
Викрадені речі повернуто власниці. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років.

  

Семенівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора