A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

закриття «Української Державної лотереї»

Дата: 23.03.2017 23:58
Кількість переглядів: 626

Фото без описуУ Семенівці поліція вилучила техніку з залу ігрових автоматів, який працював під виглядом «Державної лотереї»

У центрі селища Семенівка, попри заборону на Україні грального бізнесу, розпочав роботу зал ігрових автоматів «Золотий кубок», який працював під виглядом «Української Державної лотереї». 
21 березня 2017 року поліцейські провели санкціонований судом обшук та вилучили 10 одиниць ігрового обладнання (системних блоків, моніторів, клавіатур),48 пластикових карток учасників та програматор карток, два восьмипортових настільних комутаторів «TР – LINK, флешнакопичувач із відеозаписами із камер внутрішнього спостереження, 9 флешнакопичувачів, носій інформації НЖМД (вінчестер) на 320 ГБ, відео реєстратор, а також грошові кошти у загальній сумі 22042 грн., здобуті злочинним шляхом.
На даний час слідство має відомості, що право володіння, користування та розпорядження вище вказаним майном належить Товариству з обмеженою відповідальністю, директором якого є житель м. Кременчук є достатні підстави вважати, що Товариство у приміщенні за адресою: вул. Шевченка, 24/58, смт. Семенівка, всупереч встановленому порядку, здійснювало діяльність пов'язану із з організацією, проведенням та наданням можливості доступу до азартних ігор у комп'ютерних симуляторах, чим порушило вимоги Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» від 15.05.2009 №1334-VIвул. 
 Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України («Зайняття гральним бізнесом»), встановлюються його організатори, призначено судову комп'ютерно – технічну експертизу.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Джерело - Семенівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора