A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Споживаймо електроенергію ощадливо!

Споживаймо електроенергію ощадливо!

Третя (цьогоріч) масована атака на українську генерацію завдала значних пошкоджень українським електростанціям. Під час двох попередніх також постраждали теплові та гідроелектростанції. Їх головна роль в енергосистемі – можливість швидко збільшувати виробництво електроенергії вранці та ввечері, коли споживання стрімко зростає. Тепер деякі з них не можуть це робити через руйнування, яких завдали російські терористи.

10:48 13.04.2024

Шановні жителі Семенівської громади!

Шановні жителі Семенівської громади!

У зв’язку з ворожими ракетними обстрілами об’ктів енергетичної інфраструктури, АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» закликає мешканців області економити електроенергію у години вечірнього максимуму з 19:00 до 22:00.

08:58 13.04.2024

Щиро вітаємо!

Щиро вітаємо!

13 квітня День народження відзначає депутат Семенівської селищної ради Артем Даценко.

08:14 13.04.2024

Щиро вітаємо!

Щиро вітаємо!

12 квітня День народження святкує депутат Семенівської селищної ради Олег Плужник.

08:15 12.04.2024

Сьогодні  вчилися надавати першу медичну допомогу!

Сьогодні вчилися надавати першу медичну допомогу!

11 квітня для працівників виконавчого комітету та структурних підрозділів Семенівської селищної ради викладачі кафедри цивільної безпеки КрНУ ім. Михайла Остроградського Ольга Ченчева та Дмитро Резнік, керівник дрон-центру Дмитро Савченко та студент спеціальності 263 « Цивільна безпека» Олег Роговенко провели практичні навчання з надання домедичної допомоги. Були відпрацьовані алгоритми надання першої допомоги при масивних кровотечах різної локалізації, при зупинці дихання та кровообігу, при судомах. Слухачі мали можливість спробувати практично правильність накладання кровоспинного джгута-турнікету при пораненні кінцівок, а також відпрацювати навички проведення серцево-легеневої реанімації при зупинці кровообігу на манекені-симуляторі. Розуміємо важливість отриманих знань, які необхідні для збереження здоров’я і порятунку життя. Дякуємо Спеціальність 263 "Цивільна безпека" - КрНУ

16:16 11.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора