Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення сесій №578 «Про виправлення технічної помилки в рішенні п’ятої сесії Семенівської селищної ради «Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок із земель сільськогосподарського призначення, що знаходяться за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Василівської сільської ради), та перебувають в оренді у гр. Ятла С.С.» № 523 від 31 серпня 2021 року»

Кількість переглядів: 93
Скликання: 8 скликання
Сесія: 5 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 05.11.2021
Номер документу: 578
Назва документу: Про виправлення технічної помилки в рішенні п’ятої сесії Семенівської селищної ради «Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок із земель сільськогосподарського призначення, що знаходяться за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Василівської сільської ради), та перебувають в оренді у гр. Ятла С.С.» № 523 від 31 серпня 2021 року
Прикріплені файли:
  1. Про виправлення технічної помилки в рішенні п’ятої сесії Семенівської селищної ради «Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок із земель сільськогосподарського призначення, що знаходяться за межами населених пунктів на території Семенів (0.07 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора