A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення сесій №806 «Про відмову у наданні дозволу гр. Сушку Євгенію Віталійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби орієнтовною площею 13,0 га, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Степанівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди»

Кількість переглядів: 120
Скликання: 8 скликання
Сесія: 9 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 16.02.2022
Номер документу: 806
Назва документу: Про відмову у наданні дозволу гр. Сушку Євгенію Віталійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби орієнтовною площею 13,0 га, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Степанівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди
Прикріплені файли:
  1. Про відмову у наданні дозволу гр. Сушку Євгенію Віталійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби орієнтовною площею 13,0 га, розташованої за межами населених пунктів (за межами с (0 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора