A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення сесій №807 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Біляки) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва та передачу земельної ділянки у користування на умовах оренди гр. Колмакову Борису Володимировичу»

Кількість переглядів: 158
Скликання: 8 скликання
Сесія: 9 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 16.02.2022
Номер документу: 807
Назва документу: Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Біляки) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва та передачу земельної ділянки у користування на умовах оренди гр. Колмакову Борису Володимировичу
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Біляки) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького рай (0 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора