A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Головне управління ДПС у Полтавській області

Про мінімальне податкове зобов’язання під час засідання в Полтавській обласній військовій адміністрації

У рамках ефективної взаємодії та плідної співпраці з Полтавською обласною військовою адміністрацією, об’єднаними територіальними громадами, підписаного нещодавно Меморандуму з Громадською спілкою «Агрокластер Грант», податківці Полтавщини вкотре стали учасниками робочого засідання, під час якого обговорили важливі питання забезпечення додаткових надходжень до місцевого бюджету за рахунок сплати мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ), алгоритм детінізації аграрної діяльності, інші актуальні питання агропромислового комплексу області. 

12:27:49 08.03.2024

Майже 18 млн грн майнових податків з фізичних осіб сплатили платники Полтавщини у січні 2024 року

За перший місяць 2024 року фізичні особи спрямували до місцевих бюджетів Полтавської області 17,9 млн гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, плати за землю та транспортного податку.

11:45:55 08.03.2024

«Зроблено в Україні»: новий формат комунікацій влади та бізнесу

Нещодавно Президент України Володимир Зеленський анонсував початок роботи Всеукраїнської економічної платформи                             «Зроблено в Україні», спрямованої на взаємодію державних органів                 з представниками бізнес-спільноти. Координацію спільних дій                               на Полтавщині розпочали з засідання у форматі «круглого столу»                            при Полтавській обласній військовій адміністрації.

11:44:09 08.03.2024

Ще один вагомий крок до співпраці – чергова робоча зустріч податківців Полтавщини з представниками бізнес-спільноти за участі депутатів

Вкотре в Головному управлінні ДПС у Полтавській області під головуванням очільниці податкової служби Полтавщини Алли Рябкової та за участі народного депутата України члена Комітету Верховної Ради України з питань, фінансів, податкової та митної політики Олексія Устенка, депутата Полтавської міської ради Антона Ярмолюка, керівника громадської спілки «Агрокластер Грант» Сергія Коваленка, відбулась зустріч у форматі відкритого діалогу.

08:38:36 06.03.2024

Від ліцензування у сфері підакцизної групи товарів до місцевих бюджетів Полтавщини надійшло понад 2 млн грн

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомили, що за січень 2024 року до місцевих бюджетів Полтавщини спрямовано 2,2 млн грн плати за ліцензії на право здійснювати продаж, зберігання та виробництво алкогольних напоїв і тютюнових виробів. Про це повідомила місцевим медіа в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова.

08:36:52 06.03.2024

Податківці Полтавщини підписали Меморандум про співпрацю із громадською спілкою «Агрокластер Грант»

В умовах сьогодення дуже важливим напрямом роботи податківців Полтавщини є відкрита жива комунікація з представниками агропромислового комплексу задля їх інформування та консультування щодо застосування норм податкового законодавства, щоб фермери й надалі виробляли продукцію, збирали врожай, збільшували обсяги збуту – тримали  економічний фронт держави.

08:36:42 06.03.2024

Основні випадки подання податкової декларації про майновий стан і доходи

Відповідно до норм розділу IV Податкового кодексу України                           (далі – Кодекс) обов’язок щодо подання податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) у платників податків виникає при отриманні:

14:52:11 05.03.2024

Полтавщина: до місцевих бюджетів сплачено понад 170 млн грн єдиного податку

За підсумками січня 2024 року, суб’єкти господарювання Полтавщини, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, спрямували до місцевих бюджетів області 176,7 млн гривень єдиного податку з фізичних осіб, що на           75,6 млн грн, або на 74,7 відсотка більше надходжень відповідного періоду минулого року. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС       у Полтавській області Алла Рябкова.

14:51:13 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора