A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

До уваги сільгосптоваровиробників!

Шановні аграрії! Виконавчий комітет Семенівської селищної ради повідомляє, що для забезпечення організації дотримання основних вимог санітарного законодавства під час проведення робіт із пестицидами і агрохімікатами, необхідно за три доби повідомляти органи місцевого самоврядування  про заплановане застосування  засобів захисту  рослин.

09:13:55 21.06.2023

В період 22 - 25 червня на території Полтавщини очікується тепла погода

В період 22 - 25 червня на території Полтавщини очікується тепла погода. Про це повідомили в Полтавському обласному центрі з гідрометеорології. В окремі дні короткочасні дощі з грозами. Вітер змінних напрямків, слабкий.

08:12:41 21.06.2023

Департамент екології та природних ресурсів Полтавської обласної військової адміністрації проводить конкурс дитячих малюнків «Живопис природи Полтавщини»

З метою виховання екологічно свідомої учнівської молоді, дбайливого ставлення до довкілля, підтримки талановитих дітей, а також з нагоди Дня працівника природно-заповідної справи Департамент екології та природних ресурсів Полтавської обласної військової адміністрації (далі - Департамент) впродовж  15 червня - 1 липня 2023 року проводить конкурс дитячих малюнків «Живопис природи Полтавщини».

14:26:58 16.06.2023

Зараз саме час підтримати 6 проєкт Семенівської громади в рамках конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області

Триває голосування в рамках конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області. Цього року участь у ньому бере єдиний проєкт від Семенівщини під назвою «Природа — наш дім». Віддати свій голос за нього можна за посиланням: https://smartregion.pl.ua/ei/projects/5/6

09:21:00 12.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора