A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Привітання селищного голови з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2017 14:30
Кількість переглядів: 913

Шановні жителі Семенівської громади, щиро вітаю усіх вас з Днем Cоборності України!

Українці протягом століть мріяли про незалежну єдину соборну державу, про те, щоб усі етнічні землі, в різні часи поділені між різними імперіями, нарешті об’єдналися в єдине ціле.

Реалізувати це об’єднання вдалося під час національної революції 1917-1921 років, коли на уламках Російської та Австро-Угорської імперій утворилися дві незалежні держави – Українська Народна Республіка і Західно – Українська Народна республіка.

Саме Акт злуки цих двох держав, урочисто проголошений 22 січня 1919 року в Києві на Софійському майдані, ми вшановуємо як День Соборності України.

Тема соборності, єдності нашого народу знову актуальна як ніколи. Протягом останніх років десятки тисяч воїнів, сотні тисяч волонтерів, мільйони й мільйони громадян піднялися на захист єдності й територіальної цілісності України. Ще ніколи День Соборності не був таким великим, вистражданим і заслуженим святом, як в останні роки.

Ніхто й ніколи вже не зможе підірвати нашу єдність. З соборністю в думці, з єдиною Україною в серці ми всі разом назавжди будемо єдиною українською політичною нацією, в складі якої рівною мірою комфортно почуватимуться всі етноси.

Соборність України – це святий і неперехідний символ єднання нації. У нас одна країна і єдиним є прагнення зробити наші міста та села, їх мешканців щасливими та заможними. Адже всіх нас згуртовує в єдиний народ наша Батьківщина – незалежна Україна.

Шановні односельці!

Дозвольте побажати усім вам здоров’я та благополуччя, миру й добробуту, мудрості і чуття єдиної родини.

Нехай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас у всіх справах та у розбудові соборної демократичної України! Бо у єдності – наша сила!

З повагою Селищний голова Людмила Милашевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора