A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

У СЕЛИЩІ СЕМЕНІВКА РОЗКРИТО КРАДІЖКУ З МАГАЗИНУ

Дата: 28.02.2017 01:28
Кількість переглядів: 962

Фото без описуПоліціянтами Семенівського відділення поліції затримано 46-річного чоловіка, який скоїв крадіжку з магазину Абсолют-маркет, що по вулиці Шевченка смт. Семенівка.

«Затриманий раніше не мав проблеми із законом. Він ніде не працює. Побачивши у магазині на столі для покупок залишену жіночу сумку з особистими речами, чоловік викрав її та швидко вийшов, сподіваючись залишитися не поміченим. Потерпіла відразу звернулася до поліції. Вийти на його слід вдалося завдяки встановленим камерам відеоспостереження», - прокоментував Сергій Джулай, начальник Семенівського відділення поліції.
Протягом декількох годин зловмисник був затриманий. Викрадені речі повернуті заявниці.
Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).
За санкцією статті чоловікові може загрожувати покарання - штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Фото без опису

За даними Семенівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора