A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Обережно!! Чадний газ!!

Дата: 15.03.2018 08:24
Кількість переглядів: 632

На території Семенівського району у 2018 році зафіксований випадок отруєння чадним газом 2 осіб.

За попередньою інформацією, вони отруїлися продуктами горіння через несправний газовий котел. Усі постраждалі госпіталізовані до лікувального закладу.
Симптоми отруєння можуть відрізнятися один від одного, залежно від ступеня ураження, загального стану організму, наявних захворювань та інших обставин. Тим не менш, повинні насторожити такі симптоми, як: запаморочення, головний біль, нудота, шум у вухах, задишка, раптовий напад кашлю тощо.
Рятувальники Семенівщини нагадують основні правила безпечної поведінки, дотримуючись яких можна не допустити трагічних випадків отруєння чадним газом:
1. Використовуйте тільки справне обладнання. Тріщини в пічній кладці, засмічений димар та інші «дрібниці» здатні призвести до тяжких наслідків. 
2. Подбайте про гарну вентиляцію. Це стосується і квартир, і житлових будинків, і гаражів, у яких частіше всього не передбачена вентиляція.
3.Автолюбителі, які працюють в гаражі при працюючому двигуні, наражають себе на небезпеку.
4. Ні в якому разі не закривайте пічну заслінку, поки вугілля не прогоріло.
В разі появи у вас симптомів, схожих на отруєння чадним газом негайно зверніться до лікарів за допомогою. У разі потреби телефонуйте до Служби порятунку «101»!

За матеріалом: ГолосГромади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора