A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Представниця від Семенівщини Яна Славутіна стала лауреатом ІІ ступеня

Дата: 23.02.2018 08:31
Кількість переглядів: 899

     18 лютого у Харківському художньому музеї відбувся VI Міжнародний відкритий фестиваль-конкурс мистецтв «The Spirit Art» у рамках проекту «Барви Європи» та за сприянням Міжнародного Арт-Проекту «Таланти XXI століття» (Болгарія, місто Варна).

     Семенівщину представляла обдарована дитина, учениця Семенівської дитячої музичної школи Яна Славутіна.
      Всього участь у Міжнародному конкурсі взяли близько двохсот учасників у різних вікових категоріях – від 5 до 15 років. Крім цього, в старшу групу ввійшли студенти музичних училищ та консерваторій.       Оцінювало дитячі таланти професіональне журі: Катерина Лозенко - куратор музичного фестивалю Impreza, менеджер музичного проекту Nova Simfonietta, викладач фортепіано та лектор-музикознавець Харківської філармонії; Катерина Підпорінова - кандидат мистецтвознавства і доцент кафедри фортепіано ХНУМ ім. М.В. Котляревського; Вікторія Сушанова-Шен - лауреат міжнародних конкурсів та фестивалів, викладач з ABRSM (Асоційована Рада Королівських шкіл музики, що проводить музичні іспити по всьому світу і базується в Лондоні) та Trinity music exams. 
У підсумку Яна стала лауреатом II ступеня, а Олена Долина (викладач фортепіано ДМШ, музичний керівник) отримала Подяку за педагогічний талант та відданість своїй праці. Також Подяку за сприяння творчим успіхам учнів Олени Михайлівни отримав й Іван Андрійович Саражин – директор Семенівської музичної школи.

 

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалом: ГолосГромади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора