A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Районне свято обдарованих дітей із символічною назвою «Творча обдарованість»

Дата: 22.05.2017 08:48
Кількість переглядів: 875

19 травня в актовій залі адмінбудинку відбулося районне свято обдарованих дітей із символічною назвою «Творча обдарованість». 

 На урочистому заході відзначали найкращих учнів і вчителів, що гідно представили нашу Семенівщину на обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, на обласному етапі різних номінаціях VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченка, інших Всеукраїнських конкурсах, на обласних фестивалях дитячої творчості. Юним талантам вручили грошові премії, квіти й солодкі подарунки , а їхнім наставникам – почесні Сертифікати.
На традиційних урочистостях були присутні гості: Людмила Милашевич – Семенівський селищний голова ОТГ, Володимир Куцовол і Віталій Кабачок – депутати Полтавської обласної ради, Віктор Юрченко – голова Семенівської селищної ради, Артем Даценко – заступник голови Семенівської райдержадміністраці, Юрій Костюк – помічник народного депутата Костянтина Іщейкіна, архімандрит Олексій – благочинний Семенівського району.
Свято було організовано та проведено відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, районного методичного кабінету (завідуюча Галина Полупан), Будинку дитячої та юнацької творчості (директор Наталія Вайло), за сприяння Семенівської районної ради, Семенівської районної державної адміністрації. Солодкі подарунки було надано приватним підприємством «Виробничо-торгова компанія «Лукас» (генеральний директор Олександр Лукацький) та засновником ПСП «Дружба» Сергієм Семигреєнком.
Варто сказати, що напередодні урочистого концерту за сприяння селищного голови ОТГ Людмили Милашевич та депутатів обласної ради Володимира Куцовола та Віталія Кабачка обдаровані діти побували на гастролях одного з найвідоміших цирків України – «Кобзов», виступ якого проходив у м. Хорол. Високопосадовці не тільки організували поїздку, але і повністю взяли на себе витрати, пов`язані з нею.

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото та матеріал - Голос Громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора