A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ про скликання 14-ї сесії Семенівської селищної ради першого скликання

Дата: 12.01.2017 08:55
Кількість переглядів: 887

Фото без описуВідповідно до ст. 46 Закону України "Про  місцеве самоврядування  в Україні", Семенівська селищна рада доводить до відома жителів громади та депутатів Семенівської селищної ради про проведення 14 сесії першого скликання що відбудеться 20 січня 2017 року о 09:00 год. в приміщенні селищної ради селище Семенівка, вул. Незалежності, 44а.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1.   Звіт  селищного голови про роботу Семенівської селищної ради та виконавчого комітету  за період з  5.11.2015 року по  31.12.2016 року.

2.  Про виконання бюджету Семенівської селищної ради за 2016 рік.

3. Про передачу Семенівській районній раді міжбюджетних трансфертів на фінансування районної програми розвитку культури, туризму та архівної справи в Семенівському районі на 2014-2016 роки.

4. Про внесення змін до показників селищного бюджету (направлення вільних лишків по загальному фонду та спеціальному фонду).

5. Про затвердження фінансового звіту за 2016 рік про виконання селищного бюджету.

6. Про внесення доповнень до Програми розвитку дорожнього господарства Семенівської селищної ради на 2016-2020 рр.

7. Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2017 рік.

8. Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства  та благоустрою населених пунктів Семенівської селищної ради на 2017 рік.

9. Про затвердження Програми заходів з відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток територіальної громади смт.Семенівка, здійснення представницьких та інших заходів на 2017-2020 роки.

10. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту населених пунктів Семенівської селищної ради на період 2017-2020 роки.

11. Про затвердження Програми поводження з відходами на території Семенівської  об»єднаної територіальної громади  на 2017-2020 роки.

12. Про затвердження розпорядження селищного голови від 22 грудня 2016 року № 196 «Про затвердження кошторисної частини проектної документації за робочим проектом «Реконструкція нежитлової будівлі-будинку для одиноких людей похилого віку по вул. Добівська (Щорса).12 в смт.Семенівка Семенівського району, Полтавської області. Коригування».

13. Про затвердження розміру плати за користування службовим житлом.

14. Про затвердження Методики розрахунку та порядку використання  плати за оренду майна, що знаходиться у спільній власності об»єднаної територіальної громади  Семенівської селищної ради на 2017 рік.

15. Про створення цільового фонду на 2017 рік.

16. Про затвердження переліку нерухомого комунального майна об»єднаної територіальної громади Семенівської селищної ради на 2017 рік.

17. Про граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів , меблів, іншого обладнання та устаткування, комп»ютерів, придбання і  утримання мобільних телефонів органами місцевого самоврядування, а  також установами та організаціями, які утримуються за рахунок селищного бюджету на 2017 рік.

18. Про передачу нежитлового приміщення за адресою: смт.Семенівка вул. Матросова.115 в оренду КП «Комунпобутсервіс».

19. Про скасування розпорядження  № 1 від 02.02.2015 року  Вереміївського сільського голови  «Про встановлення рангу посадовим особам місцевого самоврядування».

20. Про преміювання в.о.Вереміївського старости, виплату йому надбавок  та надання допомог в 2017 році.

21.  Про преміювання секретаря селищної ради , виплату йому надбавок  та надання допомог в 2017 році.

22. Про розгляд запиту Головного Управління Національної поліції  в Полтавській області згідно Закону України «Про публічну інформацію».

23. Про затвердження норми витрат води на 2017 рік комунального підприємства «Комунпобутсервіс».

24. Про затвердження загальновиробничих норм питомих витрат паливо-енергетичних ресурсів на 2017 рік комунального підприємства «Комунпобутсервіс».

25. Про створення комунального підприємства «Благоустрій».

26. Про    надання      дозволу  на  розробку   технічної документації   із     землеустрою      щодо     поділу земельної     ділянки сільськогосподарського призначення.

27. Про припинення права користування земельними ділянками

28. Про внесення змін до рішення четвертої сесії селищної ради першого скликання  від 19 лютого 2016 року «Про    продовження    оренди      землі  на новий термін  ПАТ «Укртелеком»».

29. Про надання  дозволу на виготовлення  технічної     документації  із землеустрою щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості),  для  передачі у   користування   громадян

30. Про   надання дозволу  на     виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) із земель промисловості для передачі в оренду                  ФГ «Товсте»               

31. Про надання  дозволу на  виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення)  меж   земельних  ділянок  в   натурі (на місцевості),     для      передачі  у власність     громадянам

32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельних ділянок на які поширюється право земельного сервітуту

33. Про      затвердження     технічної    документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі  (на місцевості) та передачі у власність  громадян.

34. Про припинення  дії  договору оренди   землі  комерційного використання по вул. Незалежності, 54 під частиною нежитлового приміщення АТ «Райффайзен Банк Аваль»        

35. Про припинення договору оренди землі під магазином по вул. Миру 7а та передачу в оренду земельної ділянки спадкоємцю   нерухомого майна

36. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж частин земельних ділянок на які поширюється право земельного сервітуту

37. Про  продовження договорів оренди  землі комерційного використання в смт. Семенівка

38. Про продовження договору  оренди  землі сільськогосподарського призначення,  для сінокосіння і  випасання худоби

39. Про затвердження регламенту виконавчого комітету Семенівської селищної ради 1 скликання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора