A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День Соборності України

Дата: 22.01.2018 09:01
Кількість переглядів: 664

     Сьогодні, 22 січня вся країна святкує день злуки, чи як прийнято його називати день Соборності України.

     Однією з вагомих подій в історії української держави є проголошення Акту Злуки України 22 січня 1919 року. Цей день у історії нашого народу став символом величного прояву єднання східних та західних українських земель, днем народження незалежної соборної держави.

     У цей день ми особливо повинні задумуватись над істиною: незважаючи на те, де ми народилися чи живемо – на Поліссі чи на Донбасі, Слобожанщині чи Галичині – ми є українцями, нащадками лицарів Київської Русі й запорізьких козаків. Це усвідомлення, а також любов до рідної землі й земляків, насправді, важливіше за будь-які партійні уподобання й політичні розбіжності.

       Нехай День Соборності та Свободи України назавжди буде джерелом надії на краще майбуття, і ця надія живиться зі споконвічної боротьби та визвольних змагань нашого народу.

        В єдності – наша сила! Тож слава Україні та її народові! Хай береже нас Господь! А свята йорданська вода зціляє й об'єднує наші душі, примножує достаток у кожному домі, засіває щастя при міцному здоров'ї на многії-многії літа.

     У єдності сила народу! Боже, нам єдності дай. З Днем Соборності України!

      Миру вам і Божої Благодаті!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора