Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги жителів Семенівської об’єднаної територіальної громади, які є власниками племінних та товарних свиней, великої рогатої худоби, овець та кіз.

Дата: 20.03.2018 09:24
Кількість переглядів: 650

Фото без описуДо уваги жителів Семенівської об’єднаної територіальної громади, які є власниками племінних та товарних свиней, великої рогатої худоби, овець та кіз.

Відповідно до листів Держпродспоживслужби України № 602- 1123- 17 /1473 від 03.03.2018 року “Про зміни в законодавстві з ідентифікації та реєстрації тварин”, та № 602- 1123- 17 /1519 від 05.03.2018 року “Щодо змін в законодавстві з ідентифікації та реєстрації великої рогатої худоби, овець і кіз” та листа начальника Семенівської районної державної лікарні ветеринарної медицини № 40 від 13.03. 2018 року виконавчий комітет Семенівської селищної ради інформує населення про зміни в законодавстві з ідентифікації та реєстрації племінних та товарних свиней, великої рогатої худоби, овець та кіз.

Сканкопії листів Держпродспоживслужби додаються.

Ознайомитися з повним текстом Порядків можна на сайті ДП “Агенство з ідентифікації та реєстрації тварин”:

Наказ Мінагрополітики та продовольства України “Про затвердження Порядку ідентифікації та реєстрації свиней”;

Наказ Мінагрополітики та продовольства України “Про затвердження Порядку ідентифікації та реєстрації великої рогатої худоби та Порядку оформлення та видачі паспорта великої рогатої худоби”;

Наказ Мінагрополітики та продовольства України “Про затвердження Порядку ідентифікації та реєстрації овець і кіз”.

Виконавчий комітет Семенівської селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора