Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Запальний концерт у с-щі Семенівка до Дня незалежності

Дата: 28.08.2017 09:36
Кількість переглядів: 771

Фото без опису26 річницю незалежності нашої держави жителі Семенівки відзначили патріотичним концертом, який відбувся ввечері 24 серпня на площі біля адмінбудику.

Із вітальним словом до земляків звернулися Віктор Федоренко (голова Семенівської РДА), Віктор Юрченко (голова Семенівської районної ради), Людмила Милашевич (голова Семенівської ОТГ) та отець Олексій (благочинний Семенівського району). «Україна – це я! Україна – це ти! Україна – це ми!», - ці слова із загальновідомої пісні у своєму виступі пригадала Людмила Павлівна. Вони чи не найкраще виражають лейтмотив цьогорічного концерту, адже свято було на всі 100% просякнуте національним колоритом. Узяти хоча б до уваги урочистий вихід українки та українця, роль яких виконали Ірина Зубчук та Микола Силенко.
У цей складний для України час, коли на Сході держави точаться запеклі бойові дії, на святі не могли не згадати про воїнів та мирних людей, котрі постраждали від цієї страшної війни. Пам’ять загиблих героїв присутні вшанували хвилиною мовчання. Зауважимо, що нині в зоні АТО разом із іншими військовослужбовцями 27 воїнів-семенівців ризикують своїм життям, звільняючи населені пункти Донеччини і Луганщини. 
На урочистостях із нагоди незалежності України виступили корифеї місцевої сцени. Розважали глядачів своїми номерами місцеві артисти різних поколінь: від зовсім юних до досвідчених. Серед них – дитячий хореографічний колектив «Фурор» із с. Веселий Поділ, вокалістка Вікторія Проскурня, ансамбль викладачів дитячої музичної школи (керівник Іван Саражин), керівник гурту «Резонанс» Вадим Феніч. Ведучими культурно-мистецького дійства були Олександр Новобранець, Лариса Гаркава та Олександр Аспіотіс.
Після закінчення офіційної частини концертної програми публіку розважали гості свята – гурт «Вікторія», переможниця другого сезону шоу «Україна має талант» Олена Ковтун та кавер-група «Dance-Band».

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото та матеріал - Голос Громади

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора