A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ

Дата: 07.12.2017 09:45
Кількість переглядів: 782

Фото без описуШановні колеги, ветерани, земляки!

День місцевого самоврядування - це справді загальнодержавне свято — свято кожної громади, кожного села, селища, міста, кожного їх мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями.

         Життя підтверджує, що не може бути справжньої демократії без порядку, держави — без належного контролю, а повноцінного самоврядування — без необхідного обсягу повноважень і матеріально — фінансових ресурсів. Ми здатні вирішувати багато наших проблем, але задля цього потрібна спокійна, злагоджена робота всіх гілок влади.

         Громади нашого району очолюють компетентні, віддані роботі люди, яким  односельці  довірили представляти їх інтереси. Вони здатні захищати державницькі інтереси для задоволення потреб кожного жителя села.

         Низький уклін ветеранам, яким довелося працювати в нелегкі часи становлення системи. Вони з честю виконували покладені на органи місцевого самоврядування завдання і сьогодні залишаються для нас взірцем вірного служіння обраній справі.

         Спеціалісти органів місцевого самоврядування завжди відзначалися  й відзначаються високою професійністю, цілеспрямованістю та відповідальністю.

         Ви успішно вирішуєте важливі соціально — економічні та громадсько — політичні питання.

         Тож, нехай розуміння і підтримка земляків завжди надають вам упевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях. Від щирого серця бажаю всім міцного здоров'я, наснаги, витримки, оптимізму, а професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх службових обов'язків сприяють розбудові громади. Сподіваюсь, що адміністративна реформа, процеси децентралізації відкриють нові горизонти для розвитку нашої громади.

         Бажаю, щоб ваше життя було світлим і сповненим позитиву, родини щасливими, громади заможними.

 

З повагою Семенівський селищний голова

Людмила Милашевич

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора