A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

Дата: 30.10.2017 09:56
Кількість переглядів: 637

Фото без описуДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ДОРОЖНЬОГО РУХУ! ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ В ОБЛАСТІ!

Найближчими днями в Україні, за повідомленням Гідрометцентру, очікується несприятливі погодні умови: зниження температури, дощі з переходом у мокрий сніг, сильні пориви вітру. За таких погодних умов автовласникам варто вчасно подбати про заміну гуми на зимову та підготувати транспортний засіб до експлуатації в осінньо-зимовий період.
Потурбуйтеся, аби негода не застала вас зненацька. Окрім заміни шин, перевірте гальма, зовнішні світлові прилади, справність склоочисників, системи обігріву та охолодження, користуйтеся пасками безпеки, не перевищуйте швидкість. З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар.
Поліція Полтавщини звертається до водіїв із закликом бути максимально уважними та обережними під час погіршення погодних умов, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.
Не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів і пішоходів, уважно стежте за прогнозами синоптиків. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу аварійні служби або зателефонуйте «102»

Поліція Полтавщини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора