A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День відкритих дверей у Полтавському Військовому коледжі

Дата: 08.06.2016 09:59
Кількість переглядів: 1312

07 червня у Полтавському Військовому коледжі сержантського складу військового інституту телекомунікацій та інформатизації Державного університету телекомунікації відбувся День відкритих дверей. Відвідали цей захід і учні 9-го класу Семенівського НВК №1.

Запрошених вітали заступник голови Полтавської облдержадміністрації Роман Товстий та новопризначений військовий комісар області Дмитро Губський. “Даний захід організований з метою показати хто такі строковики. 

Донести до людей, що призвані на строкову службу юнаки не беруть участі в АТО, що вони будуть проходити службу на правому березі Дніпра, а ніяк не на лівому, і тим паче, не на сході країни. І лише за їх бажанням, через пів року, хлопці зможуть укласти контракт на службу, пройти підготовку за своїми військовими спеціальностями, і після готовності, наголошую – за бажанням, зможуть приймати участь в АТО”, – розповів Губський.

Стереотипи про армію потрібно перед людьми стерти. Військовослужбовці за контрактом — майбутнє наших ЗСУ, сьогодні вони покажуть яке забезпечення мають. Наразі через Полтавський обласний військовий комісаріат на службу за контрактом набрано 900 чоловік, ми уже виконали більше половини плану. Стартова заробітна плата для контрактника — від 7 тисяч гривень”, – зазначив військовий комісар.
Сюди приїхали представники 27 районів області, районних адміністрацій, селищних рад, юнаки призовного та допризовного віку.
“Сьогодні відбувається такий захід, який спрямований на популяризацію Збройних Сил, служби в армії. На апаратній нараді, за участі голови ОДА, було дане розпорядження про проведення такого заходу. Тут зібралися представники усіх районів області для того, щоб ознайомитися з побутом військових, для того, аби розвіяти деякі міфи про армію. Дуже імпонує те, що був представлений новий воєнком — учасник бойових дій, був в Донецькому аеропорту, виводив людей із Дебальцево, перебував в Іловайському котлі. Я впевнений, що він зуміє згуртувати навколо себе колектив військових нашої області, і що своїм прикладом покаже нашій молоді, що таке патріотизм”, – наголосив заступник голови Полтавської ОДА Роман Товстий.
Після невеликої екскурсії казармою, присутні мали змогу відвідати навчальний корпус, їдальню та музей військ зв’язку.

  

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора