A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семенівські поліцейські затримали крадія

Дата: 20.07.2017 10:05
Кількість переглядів: 684

Семенівські поліцейські затримали крадія, який «обчищав» автівки та подвір’я місцевих мешканців.

Так, 14 липня 2017 року до Семенівського відділення поліції звернулася 47-річна місцева жителька з заявою про те, що вночі невідома особа викрала ноутбук Compaq CQ58, який жінка залишила в альтанці у себе на подвір’ї. 
Цього ж вечора із заявою про крадіжку з автомобіля флеш карти USB 8 GB та одеколону до правоохоронців звернувся 21-річний мешканець селища Семенівка. Потерпілий пояснив, що залишив свою незаперту автівку на ніч у власному дворі, а вранці помітив пропажу. 
Сума матеріальних збитків по обох фактах становить 3600 грн.
Поліцейські відразу розпочали оперативно-розшукові заходи, встановили особу підозрюваного та вивели його «на чисту воду». 
23-літній не працюючий хлопець, який маючи не зняту та непогашену судимість вчинив обидві крадіжки і навіть не намагався спростувати свою причетність до їх скоєння. У зв’язку з цим поліцейські зібрали достатньо доказів для відкриття кримінальних проваджень. Під час перевірки за місцем мешкання крадія, останній добровільно видав викрадені речі та зізнався у скоєних злочинах, пояснивши, що таким чином заробляє собі на життя. 
Слідчим відділенням Семенівського відділення поліції розпочато кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України («Таємне викрадення чужого майна (крадіжка)»). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

  

Фото та матеріалСеменівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора